Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

ATV entry-level Can-Am Outlander 450 DPS 2020


ATV-ul Can-Am Outlander DPS 450 T '20 isi va dovedi aptitudinile in off road chiar de la prima iesire pe traseu. 

Modelul dotat cu motor Rotax capabil de 38 CP si eficient din punct de vedere al consumului vine cuplat la o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L + frână motor standard. Pe langa motorizarea la standarde moderne, merita amintite si tractiunea selectabila 2WD/4WD, controlul la franare, servodirectia DPS si sistemul ABS, drept pentru care acest Outlander entry-level nu va dezamagi nicio clipa pe traseu.

Cel mai mic ATV din lineup-ul Can-Am 2020 este manevrabil si adaptabil la conditiile de teren, iar gradul sau de utilitate este subliniat de prezenta rack-urilor (portbagaje) fata si spate, de capacitate 54.4 kg, respectiv 109 kg. In plus, modelul de fata ofera o capacitate de stocare de 10.9 litri. Mai important, asigura capacitatea de tractare de 590 kg.

Saua este confortabila inclusiv la rularea pe distante lungi, are inaltimea de 85.5 cm si favorizeaza o pozitie de pilotare naturala. Riderii la inceput de drum se pot baza pe Outlander 450 DPS atat pentru a duce la bun sfarsit aplicatii utilitare variate, cat si pentru recreatie. Instrumentarul modern faciliteaza o comunicare excelenta pilot-vehicul.

Nu in ultimul rand, ATV-ul 2020 Can-Am Outlander 450 DPS dispune de cadru G2 cu tehnologie SST cu control al geometriei (Surrounding Spar Technology), de suspensii de incredere si de diferential frontal autoblocabil Visko-Lok QE. Rezervorul de combustibil este de 20.5 litri oferind suficienta autonomie pentru o zi plina pe traseul off road preferat!

Modelul cu omologare T prezinta urmatoarele caracteristici specifice:

  • dispozitiv remorcare cu priza remorca
  • indicatori de directie
  • lampi de pozitie
  • oglinzi
  • claxon.

Tag-uri

atv 427cc, atv bombardier, atv can am, outlander 450 dps,