Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

ATV-uri Can-Am pentru pilotare agresiva - gama Renegade X XC 2020


Pura performanta pentru aventura nelimitata pe traseu. Asa defineste producatorul canadian noul lineup de ATV-uri Can-Am Renegade X XC 2020.

Puterea si manevrabilitatea de top sunt avantajele majore ale ATV-urilor concepute de BRP pentru fanii pilotarii agresive in off road.

Revizuirile aduse suspensiei contribuie la un plus de incredere in abordarea obstacolelor, astfel incat Renegade X XC 1000R devine un adversar de temut in intrecerile sportive sau in competitiile de profil.

Ambele variante ale lui Renegade X XC primesc pentru sezonul 2020 suspensia fata cu brat dublu A si amortizoare FOX 1.5 Podium RC2.

ATV-ul in versiune de 850cc este capabil sa furnizeze o putere de 78 cp, iar cel cu motorizare Rotax 1000R livreaza 91 cai putere.

La capitolul manevrabilitate, servodirectia DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering) ocupa un loc important avand rol in diminuarea efortului depus de pilot la rularea cu viteze mici. Riderul poate opta intre trei moduri. Controlul la acceleratie - Intelligent Throttle Control (iTC™️) faciliteaza livrarea puterii si un control precis. Sistemul avansat iTC ofera modurile Standard, Eco si Sport.

Renegade X XC are montate anvelope ITP Holeshot ATR cu jante 12-in (30.5cm) din aluminiu cu beadlock.

Constructorul de ATV-uri Bombardier a acordat atentie si zonei de accesorii, astfel incat pe modelul de fata veti gasi inclusiv aparatori de maini, iar noroiul de pe traseu, de exemplu, nu are nicio sansa sa va incetineasca.

Nu in ultimul rand, sunt disponibile doua scheme de culoare: Black, Grey & Sunburst Yellow si Black & Can-Am Red.  Tu pe care o preferi?

 

Tag-uri

atv, can am, renegade, off road, renegade x xc 1000r,