Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

Incepe Campionatul in Ungaria


Campionatul de raliuri din Ungaria debuteaza cu competitia Adrenalin Cup 2018 programata intre 20-22 aprilie.

Cursa se va desfasura in Bugac si joaca un rol semnificativ pentru turneul CEZ – Central European Zone Championship. Asadar, in afara de concurentii din Ungaria, cele mai bune echipe din regiune sunt asteptate sa ia parte la acest raliu.

„Obstacolele ivite in calea organizarii primei runde din Campionatul Ungar de Raliuri au fost depasite. Comitetul a incercat sa gaseasca cea mai buna solutie in urma anularii evenimentului datorita conditiilor de vreme nefaste. Prin urmare, raliul se va desfasura in aceeasi locatie mult indragita, la Bugac, unde a avut loc si in anii precedenti. Noua data a fost adaugata calendarului CEZ, asa ca in afara de a fi o runda din Campionatul National, Cupa Adrenalinei este de maxima importanta si pentru seriile regionale. Sunt binevenite toate echipele SSV, quad-uri, motociclete, camioane si masini si, bineinteles, fanii!”, a declarat Imre Varga.

Pentru vineri sunt programate activitatile de inscrieri, verificari si socializare cu fanii, raliul debutand sambata dimineata cu o proba speciala de 100 km. Dupa intoarcerea in parc, urmeaza proba propriu-zisa pe traseul de 100 km, iar duminica va avea loc raliul pe 65 km urmat de ceremonia de premiere a concurentilor. 

Tag-uri

competitie, raliuri, adrenalin cup 2018,