Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

Raliurile Can-Am X Race din Rusia


Can-Am X Race este un eveniment dedicat raliurilor cu vehicule 4x4 off road de tip ATV si UTV organizat in Rusia, care castiga din ce in ce mai multa popularitate ca punct de pornire pentru numerosi piloti care doresc sa concureze nu doar in campionatele nationale, ci si la competii internationale. A reprezentat, de pilda, o usa de intrare in lumea raliurilor pentru campionul Dakar 2017 Sergey Karyakin, pentru castigatorul a mai multor runde din World Cup Alexander Maximov, pentru campioanele editiei Silk Way Rally 2017 la categoria T3 Mariya Oparina si Taisiya Shtaneva, lista putand continua.

Prima runda de 500 km din aceasta serie de raliuri cu ATV-uri, cu 365 km pe sectiuni speciale, s-a desfasurat intre 27 – 29 aprilie in regiunea Volgograd. Cele 62 de echipaje inscrise au deschis startul la distractie si inceputul de sezon competitional cu o aventura in tinutul nisipos situat intre raurile Archeda si Don. Dupa sapte runde pe sectiunile speciale, riderii Irek Minnakhametov din Kazan si Kirill Shubin din Moscova au obtinut cel mai rapid timp la bordul modelelor lor de UTV-uri Can-Am Maverick X3 X RS.

Categoria T3 este destinata pilotilor de vehicule usoare si rapide numite buggies. Acestea castiga teren in topul preferintelor utilizatorilor de la an la an si in acelasi timp devin mai accesibile. Conducerea Silk Way Rally a acordat premiul special lui Alexey Berdinsky, organizatorul acestor raliuri in Rusia, precum si dealer-ului de vehicule BRP in Rusia – Formula 7. Premiul este unul simbolic, constand intr-o statueta cu un tigru alb inscriptionata cu semnatura SWR.

Vladimir Chagin: „Can-Am X Race este cea mai importanta competitie de ATV-uri si UTV-uri din Rusia, care atrage un numar larg de concurenti. Pe parcursul celor trei zile de concurs, riderii au ocazia sa isi imbunatateasca abilitatile de pilotare, sa se maturizeze si sa abordeze cu mai multa incredere raliuri de talia Dakar, Africa Eco Race si Silk Way Rally. Cea mai apropiata competitie internationala din calendarul sportiv sunt chiar Raliurile Silk Way, iar premiantii primei etape din Raliul Can-Am X, Irek Minnakhametov si Kirill Shubin pot aspira la titlu, infruntandu-se cu alti competitori din categoria lor. Succes!”.

 

 

Compania Formula 7 in calitate de distribuitor oficial BRP in Rusia, ii invita pe entuziastii aventurilor off road sa ia parte la cele mai antrenante si dificile raliuri de ATV-uri si UTV-uri.

 

Raliurile Can-Am X Race sunt deschise claselor:

  • ATV
  • SSV Standard
  • SSV Sport
  • SSV Super Sport
  • Adventure

 

3 etape:

27— 29 aprilie, Volgograd

3 — 5 august — Republica Udmurtia

7 — 9 septembrie — Chelyabinsk

 

 

Tag-uri

atv, utv, can am x race 2018,