Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

Performanta Gaerne SG-12. Cizme off road de incredere


Producatorul de echipamente Gaerne si-a cladit o reputatie deosebita in randul iubitorilor de motociclete din intreaga lume pentru care performanta este o prioritate. Bazele companiei au fost puse in 1962 de catre Ernesto Gazzola iar acum perechile de cizme moto create de italieni au ajus sa fie ravnite de orice rider care se respecta.

Generatia de cizme GAERNE SG-12 permite pilotilor sa ramana competitivi si sa beneficieze de maximum de confort si mobilitate la un standard inegalabil de protectie si siguranta. Datorita sistemului revolutionar de design si materialelor superioare ca de exemplu Acronos - un material flexibil care se muleaza excelent pe picior, cizmele Gaerne impiedica practic intrarea nisipului sau a molozului. 

Carcasa exterioara acoperita aproape in intregime intr-un plastic special are rolul de a garanta protectie sporita la un eventual impact cu obstacole naturale ca de pilda crengi, pietre sau altele. In ceea ce priveste sistemul de inchidere-deschidere, modernele Gaerne SG-12 sunt foarte usor de folosit si dispun de prindere cu catarame din aliaj usor si curele reglabile. Captuseala interioara este „memory foam”.

Cizmele GAERNE SG-12 au preturi competitive si ofera siguranta, durabilitate, calitate si confort. Modelele de cizme Gaerne sunt preferate si de catre cei mai renumiti rideri din lume: pilotul MXGP Jeremy Seewer (echipa Wilvo Yamaha) si Marco Melandri (aruba it. racing - Ducati Superbike Team) pentru a numi doar doua personaje din lumea curselor cu motociclete.

 

Tag-uri

cizme off road, gaerne, cizme motocross, gaerne sg 12,