Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Kawasaki

Kawasaki STX-15F '18

fara TVA
8655 EUR

TVA inclus
10299 EUR

Kawasaki STX-15F este un skijet sport remarcabil prin motorizarea sa preluată de la celebrele motociclete Ninja, adaptată pentru a rula pe apă - astfel, modelul este dotat cu un motor de 1498cc, cu 4 cilindri în 4 timpi, capabil să dezvolte până la 150cp, foarte ușor de controlat și care dezvoltă o putere constantă indiferent de viteză. Modelul dă dovadă de o agilitate și putere deosebită, îmbunătățite de sistemul de propulsie prin jet cu rotor și pompă cu piston axial de înaltă performantă, care reduc cavitația, și prin carena cu profil suplu și zvelt, cu un grad ridicat de stabilitate. Prin motorizarea foarte puternică și prin calitatea componentelor, precum și prin design-ul cu aspect agresiv în stil Kawasaki Ninja, Kawasaki STX-15F reprezintă o opțiune ideală pentru pilotul împătimit de sporturi nautice, cu poftă de distracție la mare viteză.

- motor cu injecție, 1498cc 150cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC, răcire cu apă
- pornire electrică
- spațiu generos de depozitare sub șaua din spate, cu suport pentru extinctor
- sistem de propulsie prin jet
- rezervor cu capacitate de 62L pentru autonomie crescută
- rotor și pompă cu piston axial special create pentru reducerea cavitației

Skijet Kawasaki cu 2 ani garantie

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 4 cilindri in linie, 4 timpi, 16 valve, DOHC
Putere : 150 CP
Capacitate : 1498 cmc
Combustibil : benzina
Rezervor : 62 l
Racire : cu apa
Sistem pornire : Electric
Lungime : 3120 mm
Latime : 1180 mm
Inaltime : 1050 mm
Greutate : 383 KG
An : 2018
Culori : negru/verde
Tip skijet : Sport

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.