Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

Moto GP: Rossi isi prelungeste contractul cu Yamaha pana in 2018


Valentino Rossi a incheiat, in sfarsit, un nou contract cu Movistar Yamaha, angajandu-se sa concureze pentru ei in Moto GP pana la sfarsitul lui 2018. Astfel, el nu isi va incheia cariera inainte de 39 de ani.

Aceaasta prelungire de contract era asteptata deja de cateva luni, avand in vedere ca il Dottore are tot mai multe conexiuni cu Yamaha, de exemplu o noua intelegere pentru ca VR46, compania sa, sa produca echipamentul lui si al colegilor de echipa.

Oricum, la 37 de ani, Rossi recunoscuse ca nu are alta alternativa la a-si prelungi contractul cu compania japoneza decat retragerea din acest sport. Dar Rossi s-a simtit bine inainte de inceperea sezonului, iar acest lucru l-a convins ca poate atinge din nou forma din 2015, astfel ca, spune el, decizia a fost usor de luat.

"Sunt foarte multumit de aceasta hotarare, pentru ca mereu mi-am dorit sa raman in competitie cat timp ma pot mentine in varf si, in acelasi timp, cat timp imi face si placere. De4 cand m-am intors la Yamaha, in 2013, am simtit ca am revenit acasa si cred ca asta s-a vazut in rezultate", a spus Rossi.

El a continuat: "Am multe satisfactii lucrand cu echipa de la Movistar Yamaha Moto GP. Sprijinul lor este neconditionat si vreau sa le multumesc sincer pentru acest lucru. Sunt pe deplin hotarat sa obtin rezultate mari pe motocicleta mea YZR-M1 in acest sezon si in urmatoarele doua. De asemenea, vreau sa le multumesc fanilor, care sunt tot timpul langa mine, facand cursele sa fie cu totul speciale. O sa incerc sa ma autodepasesc la fiecare Grand Prix, pentru a ne putea bucura cu totii de Moto GP multi ani de acum incolo".