Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

Argo a lansat oficial prima sa linie de ATV-uri


Producatorul canadian Argo isi extinde domeniul de productie in 2018. Astfel, pentru prima data in decursul activitatii de construire a vehiculelor-amfibie 4x4 XTV desfasurate timp de jumatate de secol, compania Argo a dezvaluit o noua linie de ATV-uri destinate recreatiei.

In luarea acestei decizii, un rol major l-a jucat cererea din partea clientilor, presedintele Brad Darling consimtind la efectuarea unor studii care sa ilustreze dorintele consumatorilor deopotriva cu cele ale dealerilor Argo. Un alt aspect relevat de studiu a fost ca cei mai multi care detineau un XTV, erau si posesori de ATV-uri. 

lineup atv argo

Pana acum, Argo s-a concentrat pe fabricarea de ambarcatiuni cu sase si opt roti, venind in intampinarea cererilor din partea vanatorilor si in general a celor nevoiti sa lucreze pe terenuri aproape inaccesibile.

In ceea ce priveste gama de ATV-uri Argo Xplorer, se evidentiaza doua linii principale de model – o serie 500cc, alaturi de o variant unica de 997cc.

Modelul Argo Xplorer XRT 1000 SE, avand capacitatea de 1000cc, este echipat cu motor V-Twin in 4 timpi, cu patru cilindri si 4 valve montat pe o transmisie CVT. Acest sistem de transmisie actioneaza fie rotile din spate, fie pe toate cele patru, in functie de preferintele pilotului care are la indemana inclusiv optiunea standard de blocare a diferentialului spate.

Linia de ATV-uri Xplorer din 2018 include seria XR 500, modelele XRT 500 2-Up si modelul XRT 1000 LE. 

argo xplorer

Variantele 500cc sunt Xplorer XR 500 si Xplorer XRT, fiecare din acestea oferind 39 CP si tractiune selectabila 2W/4W.

ATV-urile Argo Xplorer sunt dotate cu rezervoare de combustibil de 16 L, ceea ce inseamna o autonomie de aproape 8 ore.  

atv-argo-xplorer

Modelul XR / XRT 500 este cel de baza si vine echipat cu sistem hidraulic de directie standard, bara de protectie frontala, precum si cu priza si far, informatiile utile despre calatorie fiind puse la dispozitia pilotului cu ajutorul dotarilor obisnuite – tahometru, vitezometru si odometru.   

Spre deosebire de XTV-urile Argo care sunt construite in Ontario, ATV-urile Xplorer sunt fabricate de catre un producator sub contract, TGB in Taiwan.

 grup atv argo xplorer

In ciuda urcarii mai multor pante abrupte, a rularii pe un teren cu pietris si noroi si mai apoi printr-o mlastina plina de noroi, prilej pentru a testa garda la sol de 295 mm a ATV-ului XRT, pilotii de test nu au avut nevoie sa utilizeze modul 4WD.

 

Tag-uri

atv, argo, argo xplorer xr 500, argo xplorer xrt 1000,