Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

Ia-ti un scut de protectie pentru ATV marca Iron Baltic!


ATV-urile sunt concepute pentru pilotare off road. Fie ca utilizezi vehiculul tau de teren pentru munca la ferma sau la padure, pentru sarcini zilnice in preajma proprietatii sau pur si simplu pentru distractie si recreatie, vei da de obstacole precum drumuri cu pietre, cu busteni, zone noroioase sau portiuni inguste unde trebuie sa faci manevre dificile. Pentru a profita la maximum de capacitatile ATV-ului tau, este important sa folosesti o protectie solida, de incredere. Asa te vei putea concentra asupra traseului si sarcinilor de indeplinit, fara griji legate de daune asupra vehiculului.

Scuturile de protectie din plastic sunt in general insuficiente pentru a proteja impotriva impactului puternic si de obicei se strica la un contact serios cu un copac sau cu o stanca. Unii constructori de ATV-uri nu ofera deloc scuturi de protectie si lasa motorul, cutia, bratele de control si chiar rezervorul expuse pericolelor. Partile din plastic ale ATV-urilor sunt de multe ori fabricate din plastic de greutate usoara, dar care se poate sparge si nu rezista la coliziune. Asa ca daca vei folosi un scut de calitate inferioara sau nu vei folosi deloc o protectie pentru ATV, trebuie sa fii extrem de grijuliu la pilotare pentru ca in caz contrar risti reparatii foarte costisitoare.

Acesta este si motivul pentru care a fost infiintat Iron Baltic. Gama diversificata de scuturi de protectie Iron Baltic este menita sa ofere riderului un plus de siguranta la pilotarea in conditii de teren dificile: printre arbusti, prin noroi si apa, nisipi, pietris, pe portiuni stancoase etc. Iron Baltic a inceput in 2006 cu scuturi custom hand made, iar linia de produse s-a extins foarte mult de atunci. In prezent, include peste 200 de scuturi din plastic si aluminiu destinate celor mai populare branduri de ATV-uri (Can-Am, TGB, Kawasaki, Polaris etc.). Iron Baltic dezvolta in permanenta produse noi si au ca misiune sa imbunatateasca modelele existente pe baza feedback-ului oferit de utilizatorii si constructorii de ATV-uri.

Tag-uri

iron baltic, accesorii atv, scut protectie,