Scroll to top

Stiri Recente

Daca esti familiarizat cu lumea vehiculelor de teren folosite in scop...

Programul Rabla 2020 este compus din Rabla Clasic si Rabla Plus....

De ce sa-ti iei scuter Vespa GTS


Familia de scutere Vespa GTS a devenit populară în special în rândul celor care fac zilnic naveta spre locul de muncă și vor să își condimenteze diminețile în trafic cu un strop de stil.

Modelelor GTS li s-a alăturat pentru sezonul 2018 și varianta de scuter Vespa GTS Touring.

Din punct de vedere estetic, noile scutere Vespa GTS conforme Euro4 sunt și mai atractive decât modelele anterioare întrucât au disponibile mai multe opțiuni de culoare.

Producătorul italian a diversificat gama GTS: ABS, Super ABS, SuperSport ABS și Touring ABS astfel încât cei care își doresc un scuter pe care să se poată baza au de unde alege. Modelele beneficiază de motorizare eco-friendly pe răcire cu lichid precum și de ABS și ASR (controlul tracțiunii) ca dotări standard.

Motorul i-GET a debutat pe modelele 125 și 150cc, fiind implementat inclusiv pe versiunile GTS pentru a oferi performanțe de rulare superioare și eficiență de consum crescută. Tehnologia i-GET este una de vârf în industrie în termeni de performanță și impact scăzut asupra mediului.

Scuterele Vespa mari așa cum este Vespa GTS combină aerul urban cu vocația pentru călătorie și turism asigurând confort la pilotare și manevrabilitate ridicată.

Tehnologia Start and Stop patentată de Piaggio are rol în oprirea motorului la staționare și repornirea acestuia la eliberarea frânei și aduce o serie de avantaje: porniri mai silențioase, greutate mai redusă, fiabilitate sporită și un consum de carburant mai mic.

Vespa GTS 125 poate dezvolta 12.2cp în vreme ce modelul 150cc livrează 15cc, numere care pe stradă se traduc în motorizări dinamice construite pentru a veni în întâmpinarea cerințelor celor care se deplasează predominant în aglomeratul oraș și în medii metropolitane. Pornirile și opririle frecvente impun elasticitate, o accelerație vioaie și o rulare lină, atribute asigurate de valori de cuplu excelente (11.1 Nm la 6,750 rpm pentru modelul 125cc și 14 Nm la 6,500 rpm pentru varianta 150 cc).

Linia de scutere Vespa GTS poate fi descrisă printr-o balanță între tradiție și modern întrucât păstrează din trăsăturile distinctive ale modelelor de dimensiuni mari, dar include totodată vizibile optimizări din punct de vedere al design-ului ca de exemplu grupul optic spate ornat cu un cadru cromat, sigla brandului etc.

Ergonomia perfectă, poziția naturală de pilotare și spațiul amplu de depozitare fac din scuterele Vespa GTS modele râvnite de riderii de orice vârstă și de pretutindeni.

Varianta clasică GTS vine cu scheme de culoare pe albastru pastel, pe negru, bej și gri metalizat. Cu aer îndrăzneț și gata să pornească la drum, versiunea GTS Touring deține rack-uri față și spate și vine cu scheme de culoare pe roșu și maron metalizat.

Modelele de scutere GTS Super sunt imediat recogniscibile datorită jantelor negre cu finisaj în formă de diamant și șa dublu-tapițată, fiind disponibile în patru culori: negru, alb, și roșu-pastel și verde metalizat.

Cele mai sportive Vespe sunt fără îndoială modelele GTS SuperSport, iar caracterul lor puternic este subliniat de prezența jantelor în întregime negre și vopseaua gri sau galben metalizat și de o grafică specială a instrumentarului de bord.

Ca dotări, merită amintite următoarele: Bike Finder, port USB, lumini LED, ecran multifuncțional digital (vitezometru, nivel combustibil, ceas etc.) compact înconjurat de șase lumini de avertizare.

Scuterele Vespa GTS 125/150 sunt compatibile cu platforma multimedia Vespa (VMP) care colectează date în timp real facilitând conectarea cu telefonul smartphone pentru a oferi informații sofisticate despre traseu și vehicul. Nu în ultimul rând amintim funcția care permite căutarea scuterului de către piloții care mereu uită unde parchează sau călătoresc în locuri noi.

Respectând tradiția Vespa, linia GTS beneficiază de o paletă diversificată de accesorii optionale care permit personalizarea în funcție de gusturi și necesitate, pentru a mări confortul și funcționalitatea.

În concluzie, toți cei care caută un partener pentru tranzitul urban și suburban se vor bucura de o experiență de riding la cele mai înalte standarde la bordul atractivelor scutere Vespa GTS.

Tag-uri

scuter, vespa,