Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Yadea

Yadea C-Umi '20

Inmatriculabil fara TVA
1420 EUR

TVA inclus
1690 EUR

Dedicaț celor în căutarea alternativelor smart, dar și eco de transport prin oraș, Yadea este un celebru brand chinezesc ce s-a focusat pe inovarea tehnologiei, dar și a trendurilor. Astfel a luat naștere și seria lor de scutere electrice, vehicule eco pe doua roți menite să redefinească experiența de smart riding urbană. De la designul sport cu finisaje futuriste până la dotarile de ultimă generație C-Umi promite să vă demonstreze ca tehnologia de mâine întrece cu ușurință standardele actuale ale vehiculelor pe carburant ridicând ștacheta la un alt nivel. Luminile și stopurile pe LED, ecranul LCD luminos și subțire cu afișaj minimalist, mânerul pentru pasager din aliaj de aluminiu, bateria detașabilă și sistemul inteligent de blocare/deblocare de la distanță ce va bloca automat scuterul daca nu vă aflați în raza lui și-l va porni când vă apropiați sunt dotările principale ale acestui scuter modern. Deoarece inginerii Yadea pun accent pe confortul pilotului la fel de mult cum pun și pe protejarea mediului, C-Umi beneficiză de o poziție de pilotare special gandită și calcutată încât pilotul să beneficieze de o mișcare liberă dar și o poziție dreapta și lejeră. Toate aceastea alături de cea mai silențioasă pereche de frâne de pe piață și de un buton de parcare acționat de pe ghidon însumează un vehicul avangardist pregătit să vă ofere experiența de riding a viitorului. 
Caracteristici standard:

- motor 1200W
- frâne silențioase și precise
- baterie Li-ion de 48V 28AH, detașabilă
- timp de incărcare 12 ore
- autonomie 55 KM 
- priză usb
- display LCD
- faruri și stopuri pe LED
- sistem de alarmă
- sistem de control smart de la distanță
- formă ergonomică
- buton pentur mod de parcare

Caracteristici baterie:
- Yadea coopereaza cu LG si Panasonic si isi face bateriile in fabricile lor sub numele Yadea.
- Tipul de baterie este Lithium 
- Timpul de incarcare este de 5-6 ore
- Durata de viata este de 800 de incarcari pentru cicluri totale de incarcare, adica daca o data se incarca 30%, ciclu total se considera atunci cand se incarca inca 70%
- Costul unei baterii este de 500 euro cu TVA inclus 


Scuter electric cu 2 ani garanție.

De vânzare și în rate.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : electric
Baterie : 48 V, 28Ah Li-ion
Frana fata : Disc hidraulic
Frana spate : pe tambur
Inmatriculabil : Da
An : 2020
Culori : alb