Scroll to top

Stiri Recente

Pentru ca unii dintre voi isi pun la treaba ATV-ul inclusiv...

Producatorul de ATV-uri si SxS-uri CF Moto a lansat pe piata modelul CForce...

Yamaha lanseaza o aplicatie prin care va puteti personaliza motocicleta pe telefon


Yamaha a lansat o aplicatie, disponibila in "magazinele" online ale sistemelor de operare iOS si Android, prin care va puteti personaliza motocicleta online.

Aplicatia in cauza, numita Yamaha My Garage, va arata motocicleta intr-o imagine 3D pe care o puteti trimite la un dealer pentru ca acesta sa o execute intocmai. Daca detineti deja o motocicleta, o puteti personaliza in aplicatie ca sa vedeti cum ar arata transformata.

My Garage poate fi folosita pe modelele din gama Sports Heritage, incluzand XV950, XV950 Racer, XSR700, VMax, VMax Carbon, XJR1300, XJR1300 Racer.

XJR1300 personalizata

Ca optiuni de personalizare, va puteti juca schimband culoarea, esapamentul, displayul LCD, portbagajul, protectia cadrului, suportul de placute pentru numarul de inmatriculare, kitul pentru ghidon, aparatorile de noroi sau puteti aplica diverse stickere.

Intr-o conferinta de presa, un reprezentant Yamaha a declarat: "Aplicatia My Garage va permite sa detineti controlul, sa transformati modelul dorit din linia Sport Heritage in motocicleta perfecta. Odata ce ati ales modelul, puteti parcurge toate optiunile disponibile inainte sa alegeti componentele pe care le preferati. Apoi, motocicleta va fi inaintea ochilor dumneavoastra intr-o imagine 3D clara, exact asa cum v-ati imaginat-o. Daca doriti sa va mandriti cu designul pe care l-ati conceput, puteti sa distribuiti prietenilor imaginea prin canalele de socializare online."

XJR1300 personalizata

In imaginile din articol puteti vedea o motocicleta XJR1300 cu portbagaj, display LCD, esapament Akrapovic, oglinzi in dreptul ghidonului si stickere galbene pe jante.

In Europa inca nu sunt disponibile toate optiunile aplicatiei, dar cu siguranta ca Yamaha le va introduce in curand. Intre timp, puteti lucra si pe varianta internationala a My Garage.

Tag-uri

2015, Yamaha, motocicleta,